بادام هندی از تنقلات بسیار مفید شامل انواع مواد مغذی، پروتئینها، ویتامینهای مورد نیاز بدن است. طعم خاص و همه پسند بادام هندی آن را جزء دوست داشتنی ترین آجیلها قرار میدهد. در ادامه به خواص بادام هندی و تأثیر آن بر سلامتی بدن اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
تأثیر خواص بادام هندی بر روی پوست و مو
چروک پوست
بادام هندی حاوی مس و آهن است که از چروک و پژمردگی پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست شود. بادام هندی ماده ای مؤثر برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پوست هست.
جوش صورت
بادام هندی با دارا بودن منابع روی و سلنیوم، میتواند به بهبود و درمان جای جوش، التهابات و تورمهای پوستی، آکنه یا لکههای سطح پوست کمک کند.
مو
وجود مس در بادام هندی سبب تقویت، غنی سازی و رشد مو میشود. همچنین باعث میشود مو رنگدانه هایش را دیرتر از دست بدهد.
فواید بادام هندی برای کودکان
مصرف بادام هندی برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید است. وجود انواع پروتئینهای گیاهی در بادام هندی موجب محکم شدن و سلامت استخوانهای کودکان میشود. همچنین تقویت عضلات و ماهیچههای آنها را نیز به همراه دارد.
تأثیر بادام هندی بر روی دوران بارداری
بادام هندی تأثیرات به سزایی را در دوران بارداری دارد. وجود ویتامین c در بادام میزان ترک خوردگی شکم مادر را کاهش میدهد. مصرف بادام هندی باعث افزایش انرژی و شادابی در دوران بارداری شده و مصرف روزانه آن باعث کاهش فشار خون، کاهش بیماریهای قلبی، کاهش کم خونی مادر و سلامت و رشد بسیاری از اندامهای جنین در دوران بارداری میشود.
همچنین بخوانید : معرفی تمامی خواص گردو
تأثیر بادام هندی بر روی باروری مردان
تحقیقات نشان میدهد مصرف منظم بادام هندی در مردان، همراه با افزایش قدرت باروری و افزایش میزان اسپرم به میزان بالایی خواهد بود.
تأثیر بادام هندی بر روی معده و دستگاه گوارش
بادام هندی به افزایش کارایی دستگاه گوارشی کمک کرده و هضم غذا را سریع میکند. همچنین وجود آنتی اکسیدآنها در بادام هندی موجب محافظت و کاهش التهابات معده میشود.
تأثیر بادام هندی بر روی دیابت و قند خون
بادام هندی، بهترین گزینه مصرفی آجیل برای افراد مبتلا به دیابت میباشد. درصد پایین قند و وجود هیدرواتانول در بادام هندی، باعث کاهش مقاومت بدن در برابر انسولین و در نتیجه مانع از بالا رفتن قند خون در افراد دیابتی میشود.
تأثیر بادام هندی بر روی کلسترول بالا و چربی خون
از دیگر خواص بادام هندی کنترل چربی خون هست. وجود منبع غنی از فیبر، پتاسیم و منیزیم و … در بادام هندی برای کاهش چربی خون بسیار مؤثر میباشد.
همچنین بخوانید : معرفی ترکیبات آجیل شیرین به همراه خواص آن
تأثیر بادام هندی بر روی یبوست
وجود فیبر در بادام زمینی باعث میشود عمل دفع راحتتر صورت گیرد و مانع از یبوست میشود.
تأثیر بادام هندی بر روی کم خونی
وجود مس و آهن در بادام زمینی باعث افزایش گلبول های قرمز خونی، کاهش آسیبهای سلولی، افزایش حمل کنندههای اکسیژن خون و در نتیجه کاهش کم خونی میشود.
تأثیر بادام هندی بر روی فشارخون
افزایش فشار خون دارای نشانههای خاصی نیست. بهتر است افرادی که فشار خون بالایی دارند با مصرف مواد غذایی مؤثر مانند بادام هندی فشار خون خود را تنظیم کنند. بادام هندی حاوی منیزیم و پتاسیم است که باعث کاهش و تنظیم فشار خون به شکل طبیعی در افراد میشوند.
تأثیر بادام هندی بر روی کبد چرب
بادام هندی دارای ویتامین E میباشد که موجب مراقبت و محافظت از بدن در برابر کبد چرب میشود. همچنین مصرف روزانه آجیلهایی مانند بادام هندی، خطر ابتلا به سنگ صفراوی که بهطور معمول نتیجه رسوب کلسترولهای مضر هستند را نیز کاهش میدهد.